Vis gerechten
161 Salmone pescatore
- Zalmfilet met garnalen
in een romige tomatensaus
163 Gamberoni
- 6 Grote garnalen geblust in witte wijn
met tomatensaus en knoflook
167 Filetto di sogliola gorgonzola
- Zeetong filet bereid met
gorgonzola saus en kappertjes
169 Filetto di sogliola Parmiggiana
- Zeetong filet in roomsaus
met parmezaanse kaas
Al onze vis gerechten worden geserveerd met aardappelen uit de oven en
een groente van de dag of spaghetti alla aglio en een salade.
Patat? i.p.v. aardappelen uit de oven of spaghetti! meerprijs € 1,50
Extra’s
De prijzen gelden voor de visgerechten zoals ze in de prijslijst staan.
Veranderingen van ingredienten die u er extra toe wilt voegen worden
in rekening gebracht met een meerprijs.
( Ingredienten die u wilt laten verwijderen worden hiermee niet verrekend )
Deze meerprijs kunt u vinden onder het menu Extra’s.