Vis gerechten

161 Salmone pescatore

  • Zalmfilet met garnalen
    in een romige tomatensaus

163 Gamberoni

  • Grote garnalen geblust in witte wijn
    met tomatensaus en knoflook

164 Gamberoni vino Bianco

  • Grote garnalen
    in een witte wijn saus

167 Filetto di sogliola gorgonzola

  • Zeetong filet bereid met
    gorgonzola saus en kappertjes

169 Filetto di sogliola Parmiggiana

  • Zeetong filet in roomsaus
    met parmezaanse kaas

Al onze vis gerechten worden geserveerd met aardappelen uit de oven en
een groente van de dag of spaghetti alla aglio en een salade.

Patat? i.p.v. aardappelen uit de oven of spaghetti! meerprijs € 1,50

Extra’s

De prijzen gelden voor de visgerechten zoals ze in de prijslijst staan.
Veranderingen van ingredienten die u er extra toe wilt voegen worden
in rekening gebracht met een meerprijs.
( Ingredienten die u wilt laten verwijderen worden hiermee niet verrekend )

Deze meerprijs kunt u vinden onder het menu Extra’s.